Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Het tot leven brengen van uw boodschap is ons werk. Van vormgeving tot fulfilment, als totaalaanbieder van duurzame communicatieoplossingen zetten we hiervoor al onze specialistische kennis en kunde in. Middels korte lijnen, state-of-the-art apparatuur en onze persoonlijke crossmediale aanpak maken wij voor u het verschil. Onze creatie van uw online en offline middelen resulteert in úw optimale communicatiemix.

Met jaarlijks zo’n 30 aanbestedingscontracten onder handen is onze belevingswereld nauw met onze opdrachtgevers verbonden geraakt. Denk aan gemeenten, provincies, banken, netbeheerders, opleidingsinstituten en vele andere commerciële en (semi-) overheidsinstellingen.

Ontzorging staat hierbij altijd centraal. En dat betekent 24/7 service, dus ook online via een bestelportaal op maat. Met de tijd die wij investeren in het persoonlijke contact, ontwikkelen wij samen een partnerschap.

Ruim 25 jaar geleden gestart als v.o.f. is OBT b.v. vandaag de dag een geformaliseerde samenwerking tussen twee oorspronkelijke familiebedrijven: Opmeer  papier pixels projecten in Den Haag en hofleverancier De Bink in Leiden. Als familiebedrijf hebben wij een bijzondere cultuur binnen onze organisatie, welke zich uit in betrokkenheid, vertrouwen en flexibiliteit. Onze relaties voelen zich hierbij thuis. Zij waarderen de inzet van ons team en de oplossingen die wij voor hen realiseren. Want ook buiten kantooruren voelen wij ons onderdeel van OBT en staan wij waar nodig graag voor u klaar.

OBT Den Haag

In 1969 gestart als kleine drukkerij in een garage in de Haagse binnenstad, heeft Opmeer zich ontwikkeld tot een allround grafimedia-organisatie met zo’n 5000 m2 bedrijfsruimte. Naast moderne grafische productiemiddelen beschikt Opmeer over een uitgebreide binderij, waarmee alle producten in huis worden afgewerkt. Voor (voorraad) bestellingen via webshops en online automatische opmaak worden veilige koppelingen met systemen van opdrachtgevers verzorgd. En of het nu gaat om indoor of outdoor, ook signing producten zoals banieren en (abri)posters zijn een vast onderdeel van de communicatiemix. Het Opmeer team maakt voor u het verschil. Dankzij hun vakmanschap en flexibele, betrokken instelling is bijna alles mogelijk.

Reken Op Meer zeggen ze in Den Haag!

OBT Leiden

Het De Bink team is een combinatie van jong en oud, waarbij een familiaire sfeer goed voelbaar is. Op 7 december 1882 startte het familiebedrijf onder leiding van Cornelis de Bink. In de jaren vijftig nam de familie Schoonderwoerd het bedrijf over, om in 2012 het stokje weer over te dragen aan het huidige managementteam. Door altijd innovatief te werk te gaan, weet De Bink een totaalplaatje van diensten aan te bieden. Zo worden innovatieve digitale printtechnieken en het vervaardigen van apps en websites gecombineerd met speciale technieken voor foliedruk, stansen, rillen en prägen. De Bink heeft letterlijk alles in eigen huis om snel en perfect communicatiemiddelen te produceren, in welke vorm dan ook.

De Bink: Méér dan alleen drukwerk.