Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Wat wij doen

Wat wij doen

Ontwerp

Communicatie is meer dan ooit crossmediaal en visueel. Voor u is van groot belang dat uw boodschap opvalt in de massa en uw organisatie herkenbaar blijft. Om uw boodschap offline en online écht over te brengen, ligt onze focus op creativiteit, consistentie en flexibiliteit met een pragmatische insteek. Wij zijn scherp op de bewaking van uw huisstijl en gaan in ons ontwerpproces creatief om met de invulling hiervan. Alles met het doel uw boodschap eenduidig, helder, snel en doeltreffend bij de juiste ontvangers binnen te laten komen. In welke vorm dan ook.

Digitaal

Uw digitale documenten om in- en extern te kunnen communiceren bestaan niet meer alleen uit een simpele pdf. Afhankelijk van doel en inhoud gaan wij voor u aan de slag. Onze artdirector en vormgevers denken met u mee over digitale optimalisatie. Interactieve pdf’s, e-magazines, apps, digitale nieuwsbrieven en video’s en de mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Online houden we rekening met responsive en adaptive design, voor heldere communicatie op mobiel, laptop en computer. En vergeet voor offline niet de digitale toevoegingen zoals Augmented Reality (AR) en QR-codes om offline met online te verbinden.
Voor uw externe communicatie kunnen wij uw documenten toegankelijk maken. Zo hebben ook slechtzienden of blinden geen enkel probleem om uw boodschap tot zich te nemen.

Productie

Voor uw communicatiemiddelen hebben wij alles in eigen huis. Levertijd en kwaliteit kunnen wij op deze manier garanderen én uw communicatie is CO2-neutraal geproduceerd. Printwerk, (digitaal) drukwerk, bindwerk en alles wat daarbij hoort, tot aan fulfilment en postverzending toe. Soms wordt de keuze reeds bepaald door het aantal of de wijze van personaliseren. Om uw boodschap kracht bij te zetten, blijven wij onze technieken verder ontwikkelen en innoveren. Zo zijn wij tevens heer en meester in het toepassen van speciale technieken zoals foliedruk, stansen, rillen en pregen. Op het gebied van (gepersonaliseerd) printen en postverzending zijn onze mogelijkheden eveneens uitgebreid. Zo ook voor posters, roll-up banners en vloerstickers. De kennis en middelen hebben we allemaal voor u in eigen huis.

Fulfilment

Zodra uw fysieke producten zijn vervaardigd, moet er vaak nog een diversiteit aan handelingen plaatsvinden. Tot aan de laatste loodjes bieden wij u onze diensten aan. Van veilige en geconditioneerde opslag tot aan betrouwbaar en efficiënt, duurzaam vervoer. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende procedures waarbij uw bestelmomenten, webshop, bestelaantallen, beslissingsbevoegdheden, uitgiften, postbezorging en betaalmomenten efficiënt worden ingevuld. Inslag, opslag, order picking, (post)verzending, retourverwerking: het volledige traject handelen wij voor u af.